Miód Rzepakowy

Miód rzepakowy – w stanie płynnym ma kolor słomkowy, po skrystalizowaniu jest biały lub kremowy o konsystencji drobnoziarnistej. Krystalizuje się szybko, w ciągu kilku dni po odbiorze. Zapach nieprzyjemny, ale z czasem woń słabnie. Miód o największej ilości glukozy i aminokwasów. 

Leczniczy w chorobach serca, zwłaszcza wieńcowych, działa leczniczo na niewydolność naczyniową, przyśpiesza leczenie wrzodów trawiennych żołądka i dwunastnicy.


Zapraszamy do sklepu – Smacznego!!!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>